Opinie klientów

?/5
Pola nie mogą być puste
Data: 29.10.2020
Ocena:
Super meble. Zgodne z opisem i zdjęciami. Szybka dostawa. Pozdrawiam.
Aneta

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy, za tak pozytywną opinię. Miło nam to słyszeć :)
Data: 27.10.2020
Ocena:
Cóż, nic ująć nic dodać. 100% satysfakcji! Napewno wrócę! Dziękuję i pozdrawiam
Marek 357

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za szczerość. Jest nam niezmiernie miło, że zakup się podobał. Polecamy się na przyszłość ;)
Data: 22.10.2020
Ocena:
Super produkt. Bardzo szybki montaż, według opisu miał zająć parę minut zleciała się ponad godzina. Materiały całkiem zadowalającej jakości, ładna skóra i design, chociaż otwory na wkręty były źle wycięte i trzeba było ręcznie je poprawiać. Nie obeszło się także bez użycia siły oraz wkrętarki. Aczkolwiek dostawa 5/5, w pakiecie ekspresowym doszła drugiego dnia od złożenia zamówienia. Krzesło z przymrużeniem oka wygląda 5/5. Za to komfort siedzenia i wygoda śmiałe 5/5. Serdecznie Polecam :)
Babadook

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za tak pozytywny odbiór. Bardzo miło nam to słyszeć. Polecamy się na przyszłość ;)
Data: 05.10.2020
Ocena:
Błyskawiczna dostawa. Krzesła Corsica Copper identyczne jak na zdjęciach i w opisie. Montaż bułka z masłem. Wygoda 5/5, estetyka 5/5
Kejt

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy! Miło nam to słyszeć ;)
Data: 05.10.2020
Ocena:
Krzesła wyglądają ślicznie i są wygodne. Szybki montaż. Użytkowane od miesiąca. Jestem bardzo zadowolona.
Fredka1983

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 10.09.2020
Ocena:
super fotele obrotowe solidne bardzo dobra jakość materiałów ladnie zapakowane szybka przeysyłka polecam jestem bardzo zadowolony
Dawid Woźniak

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje za opinie
Data: 04.08.2020
Ocena:
Super sprzedawca, pojawił się pewien problem z dostawą ale po skontaktowaniu się sprzedawca sam zaproponował najszybsze i najlepsze rozwiązanie. Tak więc śmiało polecam. A same krzesła ok, żona zadowolona :)
Zitzu

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie
Data: 08.07.2020
Ocena:
Piękny stolik, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Błyskawiczna wysyłka. Ogromny pozytyw.
Iwonka W.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy bardzo za opinię. Bardzo miło nam to słyszeć :)
Data: 08.07.2020
Ocena:
Fotel OK ale przesyłka szła około tygodnia. Polecam ale 3/5
Radek Widzisz

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinię, niestety nie mamy wpływu na pracę i kontakt z kurierem
Data: 18.05.2020
Ocena:
Zakupiłem model Spider Rosso Red. Koszt 350 złotych z wysyłką. Dostawa wykonana bardzo szybko, wygoda siedzenia w fotelu bardzo duża, kwestia wykonania może trochę dawać do życzenia w postaci krzywego przyszycia części oparcia na głowę, to całego siedziska, ale nie zmienia, to komfortu siedzenia, więc można, to pominąć. Pomoc e-mailowa bardzo płynna i jasno wyjaśniona kwestia pewnego zagadnienia. Ogółem polecam. 4/5.
Robert M.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie
Data: 16.06.2020
Ocena:
Nie da ci trawa, ni alkoholowa libacja, tego co udana z tym użytkownikiem transakcja - TRANSCENDENTNĄ PRZYJEMNOŚĆ. Pomnóż ją przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność i będziesz wiedział o czym mówię.
Grzegorz Hegel

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za taką opinię ;)
Data: 05.03.2020
Ocena:
Zdecydowanie Polecam , fajny fotel w dobrej cenie
Adam Warzecha

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 30.04.2020
Ocena:
Bujaczek jest rewelacyjny,jestem z niego bardzo zadowolona a córka zachwycona, może w nim leżeć bez końca. Stelaż jest bardzo dobrej jakości, szczerzej mowiac nie spodziewałam sie ze bujaczek który kosztuje tylko 200 zł bedzie az tak dobry, jestem bardzo mile zaskoczona. Można go łatwo złożyć w kilka sekund i przenieść czy przewieźć bez problemowego skaladania i rozkładania. Ma poduszke pod główkę i pasy bezpieczeństwa ktore szybko i latwo się zapina. Ja w nim nawet karmie córkę,bardzo polecamy!
MartaL

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 21.02.2020
Ocena:
Polecam sprzedawcę bardzo dobry kontakt miła obsługa. Zakupilam wczoraj fotele gamingowe i następnego dnia je otrzymalam co mnie zdziwiło że tak szybko. Foteliki bardzo wygodne solidne wykonanie. Jestem zadowolona z zakupu.
Bożena Kucharska

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 15.01.2020
Ocena:
Super sprzedawca,krzesła i stół bardzo fajne. Opakowanie-zabezpieczenie na czas transportu mega,a jak napisałam prośbę o dosłanie stópek do wkręcenia do stołu nie było najmniejszego problemu,doszły na drugi dzień. Polecam tę firmę w 100%. Nie zdarza się zbyt często (bynajmniej mnie) by zakup z internetu był bez zarzutu w 100% jednak do tej firmy zawsze wrócę. Polecam moim znajomym i każdemu kto pyta. -wysoka jakość oferowanego towaru, -szybka wysyłka do klienta -opis produktu zgodny ze stanem faktycznym, -profesjonalna obsługa klienta, -dobry kontakt posprzedażowy, powodujący pozytywny obraz firmy, -szybkie, bezproblemowe rozpatrywanie ewentualnych reklamacji.
Anetta Paszko

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 06.11.2019
Ocena:
Wykonanie obicia szwów BD .. solidność wydaje się bez zarzutu .. gdzieś czytałem o problemach z wielkością , złożeniem... uśmiałem się złożenie parę minut , wielkość fotle chyba że ktoś ma 1,6 na 200 kg i zadek 2 m? .Mam 1,78 , 80 kg normalna syslwetka i jeszcze można zmieścić sporo klilo i sporo wzrostu . Nie widże tu żadnych problemów aby nie polecić innym .
Adame

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy, bardzo nam miło, że jest Pan zadowolony.
Data: 20.10.2019
Ocena:
Zakupiłem model Spider Rosso Red. Koszt 350 złotych z wysyłką. Dostawa wykonana bardzo szybko, wygoda siedzenia w fotelu bardzo duża, kwestia wykonania może trochę dawać do życzenia w postaci krzywego przyszycia części oparcia na głowę, to całego siedziska, ale nie zmienia, to komfortu siedzenia, więc można, to pominąć. Pomoc e-mailowa bardzo płynna i jasno wyjaśniona kwestia pewnego zagadnienia. Ogółem polecam. 4/5.
Łukasz

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Życzymy udanego użytkowania :) Dziękujemy za opinię!
Data: 18.10.2019
Ocena:
Bujaczek to najlepszy zakup ostatnich miesiecy mały spedza w min całe godziny
ralf

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 09.10.2019
Ocena:
W realu fotel lepszy niż na zdjęciach. Zarąbisty,duży,wygodny. Kurier 1,5 dnia . Dzięki i polecam
lukasz-suchecki

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 18.10.2019
Ocena:
Fotel przyszedł uszkodzony, ale został wymieniony w ciągu 2 dni, więc jak najbardziej polecam.
Patryk T.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 27.09.2019
Ocena:
Wszystko OK ! fajny fotel w dobrej cenie .
Michał W.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 22.08.2019
Ocena:
Gdyby wszyscy w Polsce byli tak solidni i uczciwi jak ten sprzedawca, to nam wszystkim żyłoby się lepiej. Gorąco polecam!
prlmoto

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za komentarz !
Data: 14.08.2019
Ocena:
Serdecznie dziękuję za sprawne, miłe i ekspresowe załatwienie mojego zlecenia, jak pisze to już siedzę na krześle od Was, pozdrawiam
Adam T.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 25.07.2019
Ocena:
5 gwiazdek Szybka dostawa fotel elegancki
Tomek Kardowski

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 16.07.2019
Ocena:
Krzesła super wykonane, przesyłka w 2 dni. Piękny kolor drewna. Polecam !!!.
Domaradzka Dorota

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy!
Data: 08.06.2019
Ocena:
Krzesło do komputera wykonanie bardzo dobre. Polecam :)
Byzus12

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 17.07.2019
Ocena:
Jakość mebli bardzo dobra, zamówienie sprawnie i prawidłowo zrealizowane, jestem naprawdę zadowolona z zakupów, polecam wszystkim! :)
M.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy!
Data: 30.05.2019
Ocena:
Witam! Krzesła super pasują do stołu
Adrian B.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 17.05.2019
Ocena:
Wszystko ok, zamówienie przyszło szybko i jestem zadowolony. Polecam
Marek Pietczuk

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 17.05.2019
Ocena:
Krzesła obite materiałem dobrej jakości, kupiłam jedno na próbę, teraz zamówiłam jeszcze trzy do kompletu.
Dorota

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 17.05.2019
Ocena:
Zamówienie super przyszło szybko i bez żadnych zastrzeżeń polecam
Ela

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 25.03.2019
Ocena:
Czas dostawy 3 dni, ale po za tym wszystko zgodnie z opisem. Polecam
Bartek Warzecha

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Witam, nie zawsze mamy wpływ na pracę kuriera, Dziękuje opinie
Data: 18.03.2019
Ocena:
Wszystko ok. Polecam
ANTHEM P.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za zakupy
Data: 03.01.2019
Ocena: (5/5)
To kolejny zakup w tej firmie, Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Oby więcej takich sprzedawców.
nefi1010

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy!
Data: 04.12.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła bardzo dobrej jakości, w korzystnej cenie. Blyskawiczne przygotowanie przesyłki i dostarczenie towaru. Polecam.
Ewa Radziszewska

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 06.12.2018
Ocena: (5/5)
Ledwo zdążyłem wziąć prysznic po tym, jak kliknąłem przycisk kupna, i ​​krzesło stało pod moimi drzwiami. Zapakowane jak Van Gogh i łatwy, szybki do zmontowania, wciąż czuję się nieswojo, że zapłaciłem 500zł za fotel do gier zamiast zwykłego krzesła do biurka. Tak siedzę w nim, i myślę, że gdybym miał żonę, pochwaliła by mnie, że nie wydałem 1200zł, gdyż normalnie tyle kosztują tego typu fotele!
Mateusz0923

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 03.12.2018
Ocena: (5/5)
Wzór do naśladowania. Napotkalismy na problem,odpowiedź sprzedającego wręcz natychmiastowa wraz z rozwiązaniem problemu. SZCZERZE POLECAM!!!!!
Aneta Kurdasz

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 23.11.2018
Ocena: (5/5)
Wiedziałem, że się nie zawiodę, super sprzedawca., czemu inne firmy tak nie pracują. Pozdrawiam
Kacper Twork

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 14.11.2018
Ocena: (5/5)
Super transakcja, przesyłka ekspresowa, polecam i dziękuję :)
Eliza Klisz

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 08.11.2018
Ocena: (5/5)
Super szybka wysyłka. Krzesla solidne i super wykonane. Wszystko sprawnie i konkretnie. Bardzo polecam!
Dorota

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 24.10.2018
Ocena: (5/5)
Szybka wysyłka, miła obsługa i doradztwo przez tel . Krzesła są super, solidne,wysoka jakość, No i cena naprawdę zaskakująca jak na tą jakosc produktu. polecam !!!!
Bogusia

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 17.10.2018
Ocena: (5/5)
Gorąco polecam. Tak szybkiej wysyłki to się nie spodziewałam w piątek zamówione, a w poniedziałek już w domu.:-)
Gruszka28

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 09.10.2018
Ocena: (5/5)
Byłem bardzo sceptyczny na początku, że to firma krzak lub coś w tym rodzaju. Teraz siedzę w świetnym i wygodnym fotelu. Szybka wysyłka oraz pełna zgodność z opisem. Polecam jak najbardziej. Pozdrawiam
Kamsta99

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 25.09.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła bardzo ładne i solidne. Kontakt ze sprzedawcą dość szybki, wszystkie moje wątpliwości wyjaśnione. Polecam goraco!
Magda7878

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 20.09.2018
Ocena: (5/5)
100% POZYTYW. EXPRESOWA WYSYŁKA. Polecam tego SPRZEDAWCE !!!
Język82PL

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 07.09.2018
Ocena: (5/5)
Super udana transakcja - krzesła są naprawdę rewelacyjne, szybka przesyłka GORĄCO POLECAM
Arabikus

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 04.09.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła są śliczne.
Anka Mark.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

dziękuje
Data: 29.08.2018
Ocena: (5/5)
zakupiony bujaczek jest zgodny z opisem. działa bez zarzutu. polecam,.
Vendetta

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 29.08.2018
Ocena: (5/5)
Na cztery krzesła dwa miały uszkodzone nogi.,Ale reklamacja door to door przebiegła wyjątkowo sprawne.Profesjonalne podejście.Polecam
Magdalena Buko....a

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 27.08.2018
Ocena: (5/5)
Wszystko zgodne z opisem. A fotel fajny i dobrze wykończony. POLECAM ;-)
Justyna 15139

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 26.08.2018
Ocena: (5/5)
szybko,sprawnie,towar zgodny z opisem polecam Oceniona oferta: Krzesła z poduszką Lugano Monza
LukeLuke

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie
Data: 24.08.2018
Ocena: (5/5)
5 PLUS Szybko, sprawnie i bez problemow. Tak jak powinno byc, dziekuje i pozdrawiam
GOSIACZEK

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie !
Data: 24.08.2018
Ocena: (5/5)
Towar zgodny z opisem. Wysyłka mega szybka. Krzesła dotarły już na drugi dzień. Polecam!!!
Aniak83

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie !
Data: 23.08.2018
Ocena: (5/5)
Wszystko super, Bujaczek zgodny z opisem, ekspresowa wysyłka. Polecam! No i można w końcu odciążyć ręce ;)
Monsun5

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie !
Data: 13.08.2018
Ocena: (5/5)
super sprzedawca, 100% polecam!! zakup : Krzesła z poduszką Lugano Monza 4 sztuki
Weronika P.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie.
Data: 13.08.2018
Ocena: (5/5)
Transakcja przebiegła szybko, sprawnie i pomyślnie. Dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam ten sklep
Maciej Gierszy

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za polecenie !
Data: 13.08.2018
Ocena: (5/5)
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka dostawa, Super ! Polecam gorąco
Ziutka81

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie
Data: 08.08.2018
Ocena: (4/5)
Paczka przyszla po 3 dniach a nie po 1 jak w opisie, ale po za tym wszystko super. Polecam
Marcin Lulek

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Staramy się wysyłać paczki jak najszybciej to tylko możliwe , ale nie wszystko zależy od nas podczas dostawy. Pozdrawiam
Data: 31.07.2018
Ocena: (5/5)
Bujaczek ładniejszy niż na zdjęciach. Polecam
Julia Julia

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinie !
Data: 25.07.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła nie różnią się niczym od tych że sklepu meblowego, a są 3 razy tańsze, super wykonanie, bardzo wygodne i szybkie do złożenia nawet dla laika, polecam
Aneta S.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 25.07.2018
Ocena: (5/5)
Zdecydowanie polecam,szybka wysyłka,dobry kontakt.Profesjonalnie!
wera_inka875

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy !
Data: 25.07.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła zgodne z opisem. Nowoczesne, wygodne, łatwe w montażu , polecam:) Szybka wysyłka , transakcja bezproblemowa.
Chouchou

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinię ...
Data: 11.07.2018
Ocena: (5/5)
Kupiłam stolik Stella, co prawda składałam go 20 minut a nie 10 jak w opisie ale wygląda ślicznie. Polecam ten sklep !
Kamila B.

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za opinię...
Data: 10.07.2018
Ocena: (5/5)
Wszystko jak w opisie , POLECAM !
Wojtek RR

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy
Data: 05.07.2018
Ocena: (5/5)
Fotel Lusso jest lepszy niż na zdjęciach. Polecam
Wariat18

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy !!
Data: 03.07.2018
Ocena: (5/5)
kupiłem fotel Quattro , jest extra -Polecam
Jacek warTANK 3

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 03.07.2018
Ocena: (5/5)
super cena - fotelik samocodowy Guardian -polecam !
Renata K

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 03.07.2018
Ocena: (5/5)
nie mam zastrzeżeń
Radek

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 02.07.2018
Ocena: (5/5)
Krzesła Imperia są ok, myślałem że będzie lipa jak w tej cenie ale jestem pozytywnie zaskoczona.
Ania Żółkowska

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękuje
Data: 15.06.2018
Ocena: (5/5)
Kupiłem fotel, dostawa Express. Polecam
Tomek taksiarz

Odpowiedź sklepu Nova Hurt:

Dziękujemy za zakup